Nádudvari gyorsfagyasztott rántott karfiol

Összetevők:

Karfiol 51%, Panírmorzsa [búzaliszt, ivóvíz, élesztő, étkezési só, természetes színezőanyag (kurkuma, paprika)], Ivóvíz, Búzaliszt, Napraforgó-étolaj, Panírpor [búzaliszt, módosított keményítő (acetilezett-dikeményítő adipát)], Étkezési só.

 Nyomokban szóját, tojást és tejet tartalmazhat!

 Elkészítési útmutató
 
Sütőben - Előzőleg mélyhűtött
A fagyos terméket 200°C-ra előmelegített forró, légkeveréses sütőbe, grillrácsra helyezzük. 12-15 perc alatt a karfiol átsül, a bundája aranybarnává válik.
Egyéb - Előzőleg mélyhűtött
Olajsütőben vagy serpenyőben:
Bő, forró, 170-180°C-os olajban a fagyos terméket 3-5 percig kell sütni, amíg a karfiol az olajban fel nem úszik és a bunda finom ropogós nem lesz.

Tárolás

Tárolási és szállítási hőmérséklet -18°C alatt.
A maximális élvezeti érték elérése érdekében a csomagolás felbontása után ne tárolja, készre sütve azonnal fogyassza el!




A termék szerintetek:
Rate this posting:
{[['']]}
0 Hozzászólás